ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

تفسیر قرآن رهبر معظم انقلاب+ فیلم

رهبر معظم انقلاب در یکی از دیدار‌ها با اشاره به آیه ۳ سوره مبارکه طلاق باور به پیروزی بر مشکلات و موانع را در جامعه مهم عنوان کردند و فرمودند: این مهم است که یک ملت احساس کند می‌تواند بر موانع پیروز شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 14
کد خبر: ۴۲۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، رهبر معظم انقلاب در یکی از دیدار‌ها با اشاره به آیه ۳ سوره مبارکه طلاق باور به پیروزی بر مشکلات و موانع را در جامعه مهم عنوان کردند و فرمودند: این مهم است که یک ملت احساس کند می‌تواند بر موانع پیروز شود.

 

جامعه‌ای که در جهت پیشرفت به سمت اهداف والا حرکت می‌کند به طور طبیعی با موانع مادی زیادی مواجه می‌شود به خصوص در دنیای مادی امروز، اگر آرمان‌ها معنوی و ضد دنیا طلبی باشد بدیهی است موانعی بوجود می‌آید.

 

حال اینکه یک ملت احساس کند می‌تواند بر موانع پیروز شود این مهم است. در آیات و روایات این‌ها را می‌خوانیم و عقیده هم داریم اما اینکه این‌ها ببینیم و درک کنیم خیلی مهم است.

 

حضرت ابراهیم (ع) به خدا گفت: می‌خواهم زنده شدن مرده‌ها را ببینم، خدا فرمود: مگر قبول نداری؟ گفت: بله، قبول دارم اما می‌خواهم ببینم. این آرامش دل، این پذیرش از اعماق جان انسان نسبت به یک باور، مهم است. این را جنگ و دفاع مقدس به ما نشان داد.

 

ما می‌توانیم ادعا کنیم که جمهوری اسلامی بر همه چالش‌هایی که علیهش بوجود می‌آورند می تواند پنجه بی‌اندازد و بر همه آنها غالب شود.

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار